top of page
Image by raza ali

'Je hebt misschien niet alle antwoorden, maar je kan wel alle vragen stellen”'

onbekende bron

(CONFLICT) COACHING

Een conflict is een moment waarop jij en je leven grondig doorheen worden geschut. In dit proces komen heel wat emoties naar boven, en lijkt je vertrouwde leven op losse schroeven te staan. Hoewel iedereen zo snel mogelijk uit deze pijnlijke periode wil geraken, schuilt hier ook een enorme kans. 

Als je de bereidheid hebt om even stil te staan bij wat er allemaal gebeurt, en bij wat jij hieruit kan leren, is deze periode een belangrijk transformatiemoment. Je ziet onder ogen wat jouw (onbewuste) bijdrage is in dit conflict en waar jij nog kan groeien. Dit helpt je om beter om te gaan met de situatie en de dingen te aanvaarden waar je niets aan kan veranderen. Het helpt je te groeien als mens en geeft je belangrijke sleutels om dit niet opnieuw te hoeven meemaken.

Naast conflicten met anderen, kan je ook een conflict ervaren binnenin jezelf, of met een situatie waarin je terecht gekomen bent. Ook hier kan ik je helpen om zulke interne conflicten te ontrafelen en aan te pakken. 

 

Coaching richt zich naar de toekomst, het is ontwikkelingsgericht en toont je waar je kan groeien. Het creëert bewustwording  over je eigen functioneren, je eigen waarden en identiteit en maakt een persoonlijke en professionele ontwikkeling mogelijk. Het verkregen inzicht stelt je in staat om nieuwe keuzes te maken.

VOOR WIE? 

  • Je bevindt je in of na een scheiding en wil jouw stuk in de hele situatie onderzoeken zodat je eruit kan leren en kan groeien. 

  • Je lijdt onder een familieruzie - of conflict en het lukt je niet alleen om een oplossing of een opening te vinden. 

  • Je hebt op het werk te maken met een conflict en wil ondersteund worden om dit op een constructieve manier aan te pakken en je eigen aandeel erin te onderzoeken. 

  • Je bevindt je in een conflict met jezelf. Je loopt vast op één of verschillende vlakken tegelijk in je leven: je werkt, je relatie, je bezieling,... Je weet niet meer wat je wil en wil hier helderheid in krijgen.

'Pas als het voldoende donker is, kun je de sterren zien.'

 

PRAKTISCH

  • Een coachingssessie kost 100 euro per uur en duurt meestal 1,5 u.. Je voorziet nadien best wat tijd voor jezelf zodat je de sessie rustig kan verwerken en integreren.

  • Een sessie kan zowel plaatsvinden in mijn praktijk als online via Skype.

bottom of page